Välkommen till MOD-Mediasound!

Musik-Dans-Studio

Vad kan vi hjälpa Dig med?
Program och uppträdanden
Vi har under många år framträtt med sång och dans i olika kyrkor .
Just nu har vi två aktuella program: VÅGA (utan workshop) och RUSTAD (med workshops för barn). Vi kan dessutom MEDVERKA med inslag i en gudstjänst.


VÅGA
I programmet Våga (som är utan workshop), har vi plockat i hop både Anjas och Lasses sånger, samt en del andra kända och okända sånger, utifrån temat Våga. Dansen är som vanligt en central del, som det brukar vara när vår familj framträder.

Programmet Våga riktar sig främst till ungdomar och vuxna, men det tilltalar barn också. Vi har med några barnsånger, och eftersom det innehåller mycket dans händer det något hela tiden.

RUSTAD
är en föreställning om Guds rustning med musik, dans och drama för alla åldrar.

RUSTAD bygger på Lars Lagerqvists sånger, i olika musikstilar, med inspiration från Efesierbrevet 6:10-18. En sång handlar om ”Frälsningens hjälm”, en annan om ”Villiga skor” etc. Lena Lagerqvist har skapat danser till sångerna och Susan Brenning har gjort draman på samma tema.

Vi erbjuder olika workshops för barn i åldern 6-12 år. Lasse leder sångworkshopen, gärna tillsammans med församlingens barnkörledare (det är en fördel om barnen har övat på sångerna innan vi kommer) och Lena leder dansworkshopen. Det finns även möjlighet att välja till drama som workshop med Susan Brenning som ledare. Efter en gemensam inledning övar barnen i de olika grupperna (ca två timmar), under tiden kan Christian Brenning ha undervisning för vuxna i temat RUSTAD.

Workshopbarnen är med och framför RUSTAD (som tar knappt en timma), tillsammans med familjen Lagerqvist, Samuel Westerberg och Susan och Christian Brenning. Föreställningen passar i många sammanhang: som ett fristående program t.ex. i sommarkvällen, i familjegudstjänsten eller ett inslag på lägret. Vi lyssnar på era önskemål.
Stacks Image 1365
Bilderna är tagna för tidningen Droppen, för ett reportage om Guds rustning. Se reportaget klicka här.
Stacks Image 1378
Dansworkshop i Tvååkers kyrka.
Stacks Image 1382
Här steppar Nelly och Anja till rappen.
Stacks Image 1386
Samuel Westerberg är med som rappare och dansförstärkning.
Stacks Image 1371
Från v. Lasse, Lena, Nelly och Anja Lagerqvist, Susan och Christian Brenning.

MEDVERKAN
Vi kan medverka i er Gudstjänst.
I klippet nedan ser vi Nelly, Anja o Lena dansa på OAS-möte i Kungsbacka